Tanuld meg a Hírnévmenedzsmentet ezekkel a nagyszerű lehetőségekkel, tippekkel

Tanuld meg a Hírnévmenedzsmentet ezekkel a nagyszerű lehetőségekkel, tippekkel

 

Néha a vállalkozás hibázik, és boldogtalan ügyfelet hoz létre. Néhány ügyfelet csak lehetetlen kérni. Számos oka van annak, hogy az Ön cége kevésbé jó hírnevet szenvedhet. Olvasson el néhány jó tippet a jó hírnév javításáról és fenntartásáról, és tartsa üzleti tevékenységét.

Az online jelenlét növelése érdekében fontolja meg a közösségi média használatát. Olyan webhelyek, mint a Facebook, a Twitter és a LinkedIn segítenek az üzleti jelenlét online és offline létrehozásában. A szociális média hatékony használatához rendszeresen kell küldeni az állapotokat. Amikor közzétesz egy információt a közösségi média webhelyén, használja a kulcsszavakat, és adjon olvasóinak információt, amire szüksége van.

Az információ közzététele a szociális média oldalakon fontos az üzleti hírnév szempontjából. A marketingkampány hatékony futtatásához hetente legalább egyszer kell közzétennie. Ha úgy találja, hogy a szociális média oldalakon való közzététel túlnyomó, fontolja meg egy asszisztens bérbeadását, hogy az Ön hozzászólásai legyenek.

Legyen átlátszó. Néhány céget azzal vádoltak, hogy panaszaikat eltávolítják a honlapjukról. Ne legyél olyanok. Ehelyett gyorsan válaszoljon a panaszokra, és adja meg webhelyén, hogyan fogja orvosolni a panaszt. Miután a panasz megoldódott, kérje meg az ügyfelet, hogy tegye közzé webhelyén, hogy a panasz megoldódott, és mennyi ideig tartott a panasz megoldása.

Próbáljon olyan szociális hálózatot használni, mint a LinkedIn, hogy segítsen a hírnevének kezelésében. Ez a szociális hálózat egy kicsit magasabb, mint a többi. A B2B vállalatok számára is fontos eszköz. Ez azért van, mert sokan szeretnek szakmai szolgáltatásokat keresni a LinkedInben a keresőmotorok helyett.

Kövesse a szolgáltatásával vagy termékével kapcsolatos híreket. Ez segít abban, hogy az ügyfelek számára szolgáltatott információk a legfrissebb információk. Csak olvassa el a híreket, vagy nézze meg a Google-t, hogy megtudja, mi folyik itt.

Soha ne legyen nyilvános érv a közönséged tagjával. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megmutassuk az embereknek, hogy nem érdekelnek az igényeik. Ha van egy nyilvános nézeteltérés egy vállalkozással és az egyénnel, akkor a cég általában rosszfiú lesz, ezért legyen óvatos.

Ha negatív észrevételre vagy felülvizsgálatra ad választ a vállalatával kapcsolatban, ügyeljen arra, hogy tisztességesen használjon professzionális hangot. A cél az, hogy megnyerje az embereket az Ön oldalán. Ha az eredeti poszterrel szemben tiszteletlennek tűnik, akkor veszélyeztetheti az ügyet a vállalatnál.

Ha cége vétkes vádban van, akkor a tulajdonában van. Ez nagyon titokzatos lesz az ügyfelek számára. Adja meg azt a tényt, hogy hibát követett el, és őszinte bocsánatot kért. Általában az ügyfelek megbocsáthatnak neked. Növelheti az esélyeket, ha valamivel többet kínál a hibához.

Ahogy fentebb említettük, számos lehetséges ok van segítségre a jó hírnév kezelésében. Mint tudják, a jó hírnév megőrzése szükséges a vállalkozás jövőbeli sikeréhez. Rögzítse a hírnevét a lehető leghamarabb, hogy visszaszerezze az ügyfeleket. Ne felejtse el használni a fent felsorolt ​​tippeket.

Papír, Írószer, Irodaszer, Iskola és Hobby, Bútor, Üzemeltetés, Irodatechnika, Biztonságtechnika, Laptop

mobile telefon, laptop Papír Irodaszer Iskola és Hobby Bútor Üzemeltetés Irodatechnika Biztonságtechnika laptopok online marketingPapír, Írószer, Irodaszer, Iskola és Hobby, Bútor, Üzemeltetés, Irodatechnika, Biztonságtechnika és Laptop

Online marketing ügynökség, használt autó, Goose down, kisteherautó bérlés fiat ducato, asztali futó, tégla, szépségszalon

Online marketing ügynökség és használt autó karpittisztítás budapest plasztikaisebeszet goose down motorolaj csere szépségszalon and goose down asztali futó fűtésszerelő használt autó goose down comforter Budapest árak, goose down com